Dirigent gevraagd? Reinier Korver antwoordt!

Een koor zoekt een dirigent: dat is een onbetwistbaar gegeven. Maar een koor en een dirigent moeten ook bij elkaar passen. En dat kan alleen als de koorleden en de dirigent over dezelfde passie voor en plezier in het maken van muziek beschikken. Een dirigent gevraagd voor uw (kerkelijke) koor? Ik, Reinier Korver, ga er graag samen met u vol enthousiasme tegenaan!

Samen muziek maken

Muziek maken is al van jongs af aan een van mijn grote passies. Maar sámen muziek maken, dat is helemaal fantastisch. Vandaar dat ik door de jaren heen met verschillende partijen heb samengewerkt en aan diverse projecten heb deelgenomen. Wat is er immers mooier dan met elkaar een prachtig repertoire opbouwen? Muziek is er per slot van rekening om ons nader tot elkaar te brengen!

Ook vandaag de dag deel ik mijn enthousiasme en ervaring graag met andere mensen. Dat doe ik bijvoorbeeld met bladmuziek en cd’s, als onderdeel van het muzikale tweetal Duo Virtuoso, door middel van muziekles en door paraat te staan indien er een dirigent gevraagd wordt. Zo heb ik mijn services als dirigent aangeboden bij de volgende koren:

Comt nu met Sangh

Comt nu met Sangh is een koor met een rijke historie. Talloze optredens, cd-opnames en veranderingen zijn de revue gepasseerd, maar het enthousiasme is er niet minder op geworden.. Sinds 2007 heb ik het dirigeerstokje over mogen nemen van mijn voorganger Ron van Ommen.

Con Amore

Een regionale, christelijke zangvereniging in Noordeloos. Het koor is in 2007 ontstaan en bestaat ondertussen uit 35 leden in een gemengde samenstelling. Nog altijd zingen alle leden iedere woensdagavond uit volle borst mee onder mijn begeleiding.

Koordirigent gezocht?

Zit u in een koor en bent u op zoek naar een dirigent die u met passie en plezier begeleidt? Ook voor u sta ik met alle genoegen klaar. Zelf heb ik tevens jarenlang in kerkkoren gezongen. Ik weet dus goed hoe het is om aan de andere kant van de baton te staan. Naast deze ervaring heb ik de opleiding Koordirectie bij Patrick van der Linden gevolgd, alsmede een cursus met succes afgerond. Zowel op muziektheoretisch als praktisch gebied heb ik alle kennis in huis om u te begeleiden. En natuurlijk mag een gezonde dosis gezelligheid niet ontbreken.

Dirigent gevraagd? Huur mij in door contact op te nemen. Ik vertel u graag meer over de mogelijkheden. U bereikt mij via tel. 06-42234542 of via het online formulier.

Ontdek de allure van het orgel

Voor meer informatie kunt u altijd bij mij terecht

Contactformulier

Contact